Pharma-klub


Tisztelt Olvasóink!

Tisztelt Gyógyszeripari szakemberek!

Reméljük, szívesen fogadják a MedicalOnline szerkesztői által összeállított speciális, gyógyszeripari híreket tartalmazó hírlevelünket.

Havonta egy alkalommal jelentkezünk ezzel az összeállítással.

A Pharma-klub tagjai számára a hírlevél mellett további exkluzív szolgáltatásokat kínálunk, konferenciákat és gyógyszeripari háttérbeszélgetéseket szervezünk.

Amennyiben rendszeresen szeretne hozzájutni hírlevelünkhöz,
és alkalmanként részt venne
a Pharma-klub tagjai számára
szervezett rendezvényeinken kérjük, regisztráljon a Pharma-klub hírlevélre, hogy ne maradjon le a legfontosabb gyógyszeripari hírekről.


A piaci igényekhez igazodva, megnyitjuk az e-pharma tudásközpontot, amely az online B2B és B2C kommunikációs fogásait mutatja be elméleti és gyakorlati megközelítésből gyógyszeripari termékmenedzserek számára.


A vényköteles termékek marketingaktivitása egyre erősebben online terület­re fókuszál: különböző B2B portálok oldalán, hírlevelében, e-dm levelében hirdet, saját honlappal jelenik meg, így kiemelt fontosságú számára az online meg­jelenés, és az online marketing ismerete és használata.


2013 márciusában a MedicalOnline gyógyszeripari divíziója immár második alkalommal meghirdeti kurzusát gyógyszermarketing témában.