Pharma-klub


Tisztelt Olvasóink!

Tisztelt Gyógyszeripari szakemberek!

Reméljük, szívesen fogadják a MedicalOnline szerkesztői által összeállított speciális, gyógyszeripari híreket tartalmazó hírlevelünket.

Havonta egy alkalommal jelentkezünk ezzel az összeállítással.

A Pharma-klub tagjai számára a hírlevél mellett további exkluzív szolgáltatásokat kínálunk, konferenciákat és gyógyszeripari háttérbeszélgetéseket szervezünk.

Amennyiben rendszeresen szeretne hozzájutni hírlevelünkhöz,
és alkalmanként részt venne
a Pharma-klub tagjai számára
szervezett rendezvényeinken kérjük, regisztráljon a Pharma-klub hírlevélre, hogy ne maradjon le a legfontosabb gyógyszeripari hírekről.


Előadók

Banga Gábor - kirowski Isobar

Banga Gábor a közgazdász diploma megszerzését követően, az online világ iránt érzett szenvedélyétől hajtva előbb kisebb ügynökségeknél
e-mail és online marketing tanácsadóként dolgozott, majd 2010-től a Kirowski munkatársa lett. Kezdetben az ügynökség által gondozott közösségi oldalak menedzselésével kapcsolatos feladatokat látta el, majd szakértőként a különböző márkák közösségi média stratégiájának kialakításáért és kampányaikért felelt.

A közösségi média csapat vezetőjeként munkája során kiemelt hangsúlyt fektet az ügyfelek és munkatársak folyamatos képzésére és támogatására, valamint a közösségi média aktivitások eredményeinek megfelelő mérésére.

Dr. Hatházi Vera - Dr. Hatházi Vera Ügyvédi Iroda

2003. október – 2007. május. Dr. Balogh Péter és Társai Ügyvédi Iroda, ügyvédjelölt.  Reklám- és médiajog, fogyasztóvédelem, versenyjog, adatvédelem, DM, IP, IT, munkajog, peres képviselet.

2007. május – 2008. november. Várnai és Társai Ügyvédi Iroda, ügyvédjelölt.  Reklám- és médiajog, fogyasztóvédelem, versenyjog, adatvédelem, DM, IP, IT, munkajog, peres képviselet.

2007. május – 2008. november. Várnai és Társai Ügyvédi Iroda, ügyvédjelölt.  Reklám- és médiajog, fogyasztóvédelem, versenyjog, adatvédelem, DM, IP, IT, munkajog, peres képviselet.

2008. november – 2012. március.  Várnai és Társai Ügyvédi Iroda, ügyvéd, partner. Reklám- és médiajog, fogyasztóvédelem, versenyjog, adatvédelem, DM, IP, IT, munkajog, peres képviselet.

2012. március –  Dr. Hatházi Vera Ügyvédi Iroda ügyvéd, irodavezető partner. Reklám- és médiajog, fogyasztóvédelem, versenyjog, adatvédelem, DM, IP, IT, munkajog, peres képviselet.

Hanzmann Gábor - kirowski Isobar

Hanzmann Gábor a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügy-Számvitel Karán végzett, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen MBA tanulmányokat folytatott.

Karrierje elején pénzintézeti területen dolgozott,
majd 2000-től internetes pénzügyi szolgáltatásokat fejlesztő start-up vállalkozás létrehozásában vesz részt. 2002-től a ReCall tanácsadó cégnél projektmenedzserként, vezető tanácsadóként webes portálrendszerek kialakításában, tanulmányok, szakmai anyagok készítésében működik közre.

2004-ben csatlakozik a kirowskihoz, ahol new business managerként, majd 2007-től account directorként a cég szolgáltatásainak értékesítéséért és fejlesztéséért, ügyfélkapcsolatokért felel.

Az elmúlt évek során számos sikeres, innovatív szemléletű digitális projekt létrejöttében vállalt szerepet; törekvése, hogy a folyamatosan fejlődő online terület legújabb eredményeit kézzelfogható lehetőségek formájában ossza meg hazai és nemzetközi nagyvállalati ügyfeleivel.

Havasi Zoltán - kirowski Isobar

Tizenkét évesen feltaláltam a gőzgépet. Azóta megtanultam,
hogy bárkinek lehetnek zseniális ötletei. Végül csak az számít,
amit megvalósítunk belőlük.

Szövegíróként kezdtem a pályámat, voltam ügyfélkapcsolatos,
végül stratéga lett belőlem. A hxpo, a hat, az FCB, a Lowe GGK a Young & Rubicam Brands megannyi remek ügyfelén szerezhettem tapasztalatot. Most éppen a kirowski Isobar-ban próbálom kitalálni a jövőt. Voltam szóló szabadúszó és vezettem csapatot is.

Mindvégig egy dolog hajtott: olyan dolgokat csinálni, amikre büszke lehetek, amiktől jobban érzem magamat. És amiktől talán a világ is egy kicsit jobb lehet :)

Ihász Ingrid - CEMP

Ihász Ingrid 2005 decemberében kezdte online médiás munkásságát
a kirowskinál, majd 2006 szeptemberében a Mirai Interactive-hoz (később Arcus Media) igazolt át.

Az Arcus Mediánál 2009 februárjától média csoportvezetőként dolgozott. 2010 februárja óta az Index médiaértékesítéssel foglalkozó divíziójánál, a CEMP Sales House-nál tevékenykedik sales support vezetőként, ahol értékesítéstámogató marketinggel, elsősorban kutatási kérdésekkel, stratégia együttműködések kidolgozásával és B2Bkommunikációval foglalkozik.

Az egyik legrégebbi hazai szakmai blog, a Rabbit | online média blog (rabbitblog.hu) szerzője, de ő vezeti a CEMP SH (cemp.blog.hu), illetve a Beauty Marketing (beautymarketing.blog.hu) blogot is.

Jedlicska Márton - kirowski Isobar

Művészeti pályáról tudatosan a reklámszakmába tévedt 28 éves társ-kreatívigazgatója a Kirowski Isobarnak. Tíz éve a szakmában. Ez idő alatt megjárt két nagy magyar ügynökséget (BBDO, Young and Rubicam), majd elvégezte a Miami Ad Schoolt (ahol kétszer volt Top Dog, az iskola legjobbja), gyakorlatot szerzett több nagy nemzetközi cégnél (Saatchi and Saatchi/New York, Sapient/Nitro New York, Duval Guillaume/Brüsszel), blogot írt a világban szerzett tapasztalatairól (mymiamiadvice.blogspot.hu), dolgozott San Francisco-ban a Goodby Silverstein-nél, büszkén átvett számos magyar és nemzetközi díjat (köztük egy Cannes-i oroszlánt), haza jött megházasodni, másodmagával megalapította a Portfolio Night Budapestet és 2012-ben együtt vette át a kiros kollégákkal az Év Ügynöksége díjat a Hipnózison.

Kovács Nándor - iProspect Hungary

Kovács Nándor több mint 12 éve dolgozik marketing és média területen, előbb marketing és értékesítés, majd 2000 óta ügynökségi oldalon.

2003-ban csatlakozott a kirowski csapatához médiatervezőként.
2007-ben tett egy rövid németországi kitérőt, amikor a düsseldorfi neo@ogilvy média divízióját irányította, és ezt követően visszatért
a kirowskiba.

Jelenleg a kirowski Isobar médiaigazgatója, illetve 2009 őszétől az iProspect keresőmarketing ügynökség hazai tevékenységét is irányítja. Az elmúlt évek alatt számos hazai és globális márka marketingkommunikációjának alakításában részt vett, s ezekhez kapcsolódóan nemzetközi koordinációs feladatokat is ellát.

Kuti András - kirowski Isobar

Az Oxford Brookes University közgazdász, valamint a New York-i székhelyű International Advertising Association marketing kommunikációs diplomájával rendelkezik.

2001–2004 között az OTP Garancia Zrt.-nél kulcsszerepet vállalt
a társaság digitális kommunikációjának megalapozásában, illetve
a biztosítási termékek online értékesítésének bevezetésében.

2004–2010 között kezdetben az Arcus Interaktív majd a Kirowski Isobar digitális ügynökségeknél vezetett komplex kommunikációs és fejlesztési projekteket, széleskörű rálátást szerezve a magyar online piacra.

2010–2011 között a Lexmark International EMEA központjában egy 30 országot felölelő online értékesítés projekt szervezeti és technológiai megalapozása során nemzetközi tapasztalatokkal gazdagodik.

2011-től a Kirowski Isobar ügynökséghez visszatérve UX tanácsadóként vállalati portálok és rendszerek, illetve mobil alkalmazások koncepcionális és felületi tervezésével foglalkozik.

Tímár György - Comfit Kft.

Dr. Timár György 1996-ban szerzett orvosi diplomát a  Semmelweis  Orvostudományi  Egyetemen.  2002-ig  dolgozott a  SOTE Orvosi Biokémia Intézetében. 2002-ben a Novartis-nál helyezkedett el mint orvoslátogató. 2004-2008 a Novartisnál mint brand manager dolgozott. 2008 óta saját orvosi médiafigyelő cégét vezeti. 2009-ben diplomát szerzett az ELTE-n mint egészséggazdasági szakértő. Végzését követően magyar és nemzetközi egészséggazdaságtani projecteken is dolgozik. Számos magyar és nemzetközi publikáció jelzi munkáját mind akadémia kutatás mind marketing területén.

Turóczi András - Aegis Media

Túróczi András a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán, Marketingkommunikáció szakirányon szerzett diplomát, ahol már akkor az online média, itthon még éppen csak alakuló világa felé fordult, szakdolgozatát is ebben a témában írta. Óraadóként máig is aktívan részt vesz a szakirány munkájában.

2001-ben, gyakornokként került a Kirowski médiacsapatába, ahol a szamárlétrát végigjárva előbb tervezőként, majd csoportvezetőként segítette a céget az online médiapiac meghatározó szereplőjévé válni. 2007-től 5 éven keresztül irányította a Kirowski Média üzletágát.
2012-től csoportszintű feladatokat kapott, az Aegis Media teljes hazai digitális tevékenységének irányításáért felel.

Az IAB magyarországi szervezetének elnökségi tagja, rendszeres előadó hazai konferenciákon, workshopokon.